Rólunk.

Ismerj meg minket.

Segítséget nyújtunk a személyszállításban belföldön és nemzetközileg egyaránt 1992 óta.

A Cezár Tours Kft. a személyszállítás területén évtizedek óta elismert szereplője a piacon. Az alapítástól kezdve, mely egy családi vállalkozásból indult, mára impozáns méretű, 15 fős létszámot képviselő vállalkozássá nőttük ki magunkat, miközben megőriztük családias miliőnket.

Fő tevékenységünk belföldi és nemzetközi személyszállítás. 27 különféle autóbusszal, 9-től 56 személyes kapacitásig, készen állunk, hogy minden utazási igényt kielégítsünk. Az évek során töretlenül fejlesztettük flottánkat, így ma már a luxustól kezdve az egyszerű, de mégis praktikus járművekig minden utasunk igényeit kiszolgáljuk.

2010-ben büszkén szereztük meg az ISO minősítést, ami bizonyíték arra, hogy komolyan vesszük a minőségi munkavégzést. Buszaink az EU legmagasabb szabványainak is megfelelnek, sofőreink pedig a legfrissebb képesítésekkel és több éves tapasztalattal szolgálják az utazóközönséget. Célunk, hogy minden egyes utazás, amit velünk tesznek, biztonságos, kényelmes és gondtalan legyen.

Kollégáinkkal kialakított erős kötődésünk és a több éves együttműködés eredményeként magas színvonalú szakértelem összpontosul vállalkozásunkban. Hiszünk a folyamatos tanulásban és továbbképzésben, így mindig naprakész információkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az elmúlt 30 év alatt sok minden változott, de két dolog konstans maradt: a munkánk iránt érzett szenvedély és az elkötelezettség.

Nézze meg szolgáltatásainkat és csatlakozzon az elégedett ügyfeleink közé!

Mi motivál minket.

Értékeink vezérlik minden tevékenységünket. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ezeket csapatként - ami a legfontosabb - Veled együtt megtestesítsük.

Emlékek, élmények

Minket, a Cezár Tours Kft.-t, az emberek és a közösségek összekötése, az utazások során megszülető emlékek és élmények inspirálnak.

A történet

Hiszünk abban, hogy minden út egy egyedi történet, és mi szeretnénk részesei lenni annak.

Biztonság és kényelem

A személyszállítás nem csak egy munka számunkra; az az elkötelezettség hajt minket, hogy minden utasunk biztonságban, kényelmesen és gondtalanul érje el úti célját.

Szenvedély

A szenvedélyünk a szakma iránt és az az ambíció, hogy folyamatosan magasabbra tegyük a mércét, az, ami nap, mint nap motivál minket.

Elnyert támogatások.

Kapcsolat

Kérd ajánlatunkat a következő utadhoz!