Szervezze csoportos utazásait az Ön számára
legmegfelelőbb autóbusszal, a legkedvezőbb
feltételekkel és a leggazdaságosabban!

Rólunk

Cezár Tours Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársai látható a képen

Profilunk az autóbuszos személyszállítás, bel- és külföldön egyaránt. Gépjárművezetőink több éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek.

Ajánlatkérés

Mit nyújtunk?

 • 01.

  Leggazdaságosabb

  Szervezze csoportos utazásit az Ön számára legmegfelelőbb autóbusszal, a legkedvezőbb feltételekkel és a leggazdaságosabban!

 • 02.

  Legmegbízhatóbb

  A szállítás üzembiztos buszokat kíván, így járműveink műszakilag, és esztétikai szempontokból is megfelelnek

 • 03.

  Legválasztékosabb

  Utazni szándékozó ügyfeleinket jelenleg 13 darab autóbusz és 9 darab mikrobusz közül választhat, utánfutó kiegészítésével is.

 • 04.

  Nagy tapasztalat

  Gépjárművezetőink több éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek.

ISO Minősítés

Tisztelt Utasunk, Kedves Érdeklődő!

Rólunk mondták

CCégünk 1992-ben alakult. Ki gondolta volna, hogy az elsőként megvásárolt IKARUS 211-ből, azaz "Az Ékszerdobozból" egy szépszámú autóbuszparkkal rendelkező cég növi ki magát mára...

Nemcsak éveink számára, hanem szolgáltatásunk minőségére is büszkék vagyunk. Cégünk 2010-ben ISO minősítést szerzett és azóta is folyamatosan eleget tesz a szigorú követelményeknek. Igyekszünk utasaink kívánságait, igényeit a legmagasabb színvonalon kielégíteni, ezért a mindenkori igényeknek megfelelően parkunkat folyamatosan fejlesztjük. Jelenleg 13 darab autóbusszal és 9 darab mikrobusszal rendelkezünk az egyszerűbbtől a luxusig, 18-50 személyesig, utánfutó kiegészítésével is.

Buszaink mind esztétikailag, mind műszaki szempontból megfelelnek a szigorú Európai Uniós előírásoknak és elvárásoknak. Autóbuszvezetőink több éves hazai és nemzetközi gyakorlattal, tapasztalattal valamint az előírásoknak megfelelő vizsgákkal és jogosítványokkal rendelkeznek. Remélem felkeltettük érdeklődését és bátran keres bennünket.

Magam és munkatársaim nevében reméljük, hogy hamarosan ügyfeleink körében üdvözölhetjük.

Tisztelettel:
Borbás Barnabásí
ügyvezető igazgató

Ajánlatkérés